În momentul în care îți cumperi un apartament cu ieșire la lac, te gândești în primul rând la viitor. Te gândești la zonă. Pot să ajung ușor la locul de muncă? Oare copiii vor putea merge singuri la școală sau la liceu?

Oare apartamentul meu trebuie să aibă 2, 3 sau 4 camere? Trebuie să aibă un loc de parcare sau două? Poate un loc la subteran și unul suprateran? Oare peste 18 ani trebuie să aibă și al treilea loc de parcare? Sau poate este aproape de metrou și nu vom avea nevoie de 3 locuri de parcare?

Prea multe întrebări și prea multe variante. Un lucru este sigur, trebuie să ai opțiuni pentru viitor, să ai un cumul de avantaje. Poate ca apartamentul să fie în oraș, dar să aibă și natura aprope sau chiar parc privat. Să aibă locuri de parcare la subteran, dar și suprateran pentru prieteni. Unde mai pui că poți avea un apartament cu ieșire la lac și îți poți invita prietenii pe ponton?

Un apartament sau o casă? Ei bine, hai să începem cu un apartament și vedem ce ne rezervă viitorul. Bucuria apare atunci când apartamentul dispune de un parc privat imediat ce cobori din scară. Așa te bucuri de curte fără să ai nevoie să ai grijă de una.

Dacă vorbim și despre interior, apartamentele impresionează la fel de mult precum conceptul Northside Park. Cu încălzire în pardoseală și finisaje alese cu simț estetic împreună cu echipa Northside Park, noul apartament cu ieșire la lac mai trebuie doar mobilat și ești pregătit pentru viitor!

Astăzi, cred că pentru mine, Northside Park înglobează mixul perfect de avantaje și opțiuni pentru viitor. Cu un parc privat, acces la lac, baldachine, leagăne, zonă pentru copii, parcare subterană privată și stație de transport la poartă sau stația de metrou Străulești la 5 minute de mers relaxat. Să te bucuri de proximitatea de centru, de lumină naturală, de copacii și arborii din curte, de ieșire la lac, lebede, broaște țestoase, rațe, de aer, de liniște, să te bucuri de acasă, așa cum trebuie.

Matei,
Locatar Northside Park

Leave a Reply